Cake (Step by Step)

Your pictures and fotos in a slideshow on MySpace, eBay, Facebook or your website!view all pictures of this slideshow

05 November 2010

Deepavali

Tiga hari lepas, bertungkus-lumus siapkan 'order' dari Vasanthi.
(Terima kasih sebab menaruh kepercayaan terhadap RBR Bakery)


Buat 3 jenis biskut-Bintang Malam,
Almond London,
dan AFCC Cookies.
3 bekas kecil,kek coklat lembap.


Disebabkan kamera lama yang dah rosak teruk...
memang x ada gambar untuk dijadikan bukti.


Geram Betul!
Hangin satu badan!
X boleh jadi..


Masa nak hantar biskut-biskut dan kek tu..
Buat2 terlajak gi kedai kamera..


*************************

Ibu: "Angah..tolong ibu pilih satu kamera.."

Angah: "Err...(Biar betul ibu ni?)..." -Memang dia x caya!

Ibu:
"Betul...hm....bajet RM500..(Eh! Ade duit ke x ni? Biarlah...invest untuk bisnes)

Memang ibu betul-betul ALL OUT.



Ibu:
"yang mana ok? Ni ke?"-sambil tunjuk yang harge RM500"

Angah: "Ntah..kalau nak gambar yang cantik,yang ni.."-Die tunjuk yang harge RM1500

Ibu: "Check tengok.."



Dan...pikir lagi..duit yang ini + yang itu,buat ini + buat itu =RM1800.

Ibu: "Okey,settle.."

Inilah rupa kamera baru saya...:)





3 comments:

  1. Assalamulaikum,

    Wah..lepas ini boleh snap banyak kek dan biskut. Biskut awak buat masa raya tu..memang sedap!

    Kalau balik kampung jangan lupa bawa sebekas.

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Boleh bagi email utk saya emailkan kek yg saya beli tempoh hari...by the way thanx ye sbb sdp kek tu.. :)

    http://giggsy-artzli.blogspot.com
    http://artzlistudio.nasyeed.my

    ReplyDelete
  3. Terima kasih,ye. Email Kak Dah : roslanrafidah65@yahoo.com.( Alamat email ada kat Blog Title )

    ReplyDelete