07 February 2012

Jom Buat Roti Sendiri

Jom buat roti sendiri!

Nak belajar buat roti?  Ikuti kelas saya secara pakej. Buat tempahan awal. Hanya 5 orang pada satu-satu masa. Saya akan tunjuk-ajar:

ANEKA ROTI

Cara membuat Roti Ban Manis , Sausage Roll,Cheese Bread, Red Bean Bun, Clover, Caterpillar Bread, Chicken Floss,Sardine Bun, Choc Sprikle Donat, plain doughnut, regular and mini Pizza dan  Sandwich Bread

RM 180 /  pakej 

PILIH TARIKH ANDA


1. Tarikh /  Hari / Masa
Sabtu
25/2/2012
10 pagi - 5 petang
2. Tarikh /  Hari / Masa
Sabtu
10/03/2012
10 pagi – 5 petang


3.  Tarikh / hari / masa
Isnin
12/03/2012
10 pagi – 5 petang
4. Tarikh / hari / masa

Selasa
13/03/2012
10 pagi – 5 petang
Terma dan syarat:

1) RBR Bakery berhak membatalkan atau menunda mana-mana kelas yang didapati mempunyai kurang daripada 5 orang peserta. Bagi peserta yang telah membuat bayaran, kami akan menghubungi anda dan diberi pilihan untuk bertukar ke tarikh lain ataupun pemulangan bayaran.

2) Tempat terhad kepada 5 orang peserta sahaja. Keutamaan akan diberi kepada peserta yang telah menjelaskan bayaran.
- Mohon kerjasama supaya anak kecil dan suami tidak masuk ke dalam premis semasa kelas diadakan.

3) Bayaran hendaklah dibuat selewat-lewatnya seminggu sebelum  tarikh kursus. Sila sms utk dapatkan nombor akaun bank MBB saya. Sekiranya anda lewat membuat bayaran dan kelas tersebut telahpun penuh, kami berhak memindahkan anda ke tarikh kursus yang lain.


4) Sekiranya anda tidak dapat hadir, anda boleh menunda kelas anda ke tarikh lain. Anda hanya dibenarkan menunda sekali sahaja. Sekiranya gagal hadir buat kali kedua, bayaran anda tidak  akan dikembalikan* Hubungi untuk pertanyaan.1 comment:

  1. Slamt pgi.kat mana tmpat nye ni erk......

    ReplyDelete